Den komplette guide til PAINAWAY massageguns fire massagehoveder!

Den komplette guide til PAINAWAY massageguns fire massagehoveder!

All around guide til brug af vores fire replacement massagegun hoveder!

Til dig der gerne vil vide hvad de 4 forskellige massagehoveder er gode til og hvad deres funktion er? 

Har du også tænkt over hvorfor der medfølger hele 4 forskellige massagehoveder til alle vores massageguns og hvordan de skal bruges?

Det kan du få svaret på her, da vi har lavet en komplet guide til hvilke massagehoveder  der er bedst til de forskellige muskelgrupper på kroppen!

Det skal siges at dette ikke er en "how to use guide" til hvordan hovederne til vores forskellige massageguns skal bruges, men en vejledning til hvorfor der er hele 4 massagehoveder  med og hvordan vi mener de kan bruges optimalt.

Når du bruges vores massageguns, så kan man godt blive lidt rød i nogle af områderne og dette der være helt normalt (det samme sker hvis du får en helt normal massage)

Hvis brugen af vores massagegun bliver for ubehageligt, kan du altid holde en pause, skrue et gear ned, eller skifte mellem de andre hoveder som er med! Det er forskelligt fra person til person hvordan de bedst kan lide at få massage.

Nogle kan opleve at kuglen som også er den blødeste af hovederne, kan bruges til hele kroppen men hvor andre foretrækker et helt andet hoved som måske er lidt hårdere. Det vigtigste er, at man personligt ikke oplever ubehag ved brugen af vores massagegun og du selvfølgelig stopper hvis man ikke oplever smerter.  

 

1. FORK

Fork også kendt som gaffel formen, da det ligner lidt en gaffel har to mindre hoveder, som er god til områder som f.eks. armen og nakken, da den kan ramme begge sider af musklen på samme tid og derfor er mere effektiv til netop disse områder. Hvis du døjer med smerter i ryggen og det ligger tæt på rygsøjlen, så er dette hoved også helt optimal, da det kan ramme begge sider af ryggen på en gang! HUSK altid at starte på den laveste hastighed, så løsner du ligeså stille op og derefter kan du bare give den gas!

Fork er særlig god til disse områder:

 • Arme/underarme
 • Rygsøjlen
 • Skuldre
 • Nakke

 

 

 2. SOFT BALL 

Soft ball er det kugleformede hoved, som også er et er det mest populære hoveder, da det kan bruges til hele kroppen! Hovedet har fået navnet  SOFT BALL, da det er en del blødere end de andre hoveder og derfor er folk vilde med det!

Dette hoved er som sagt god til hele kroppen, men det er især godt til skulderne og andre følsomme områder på kroppen, da det er en del blødere end de andre hoveder der følger med vores massageguns! HUSK altid at starte på den laveste hastighed, så løsner du ligeså stille op og derefter kan du bare give den gas! Du skal ikke helt ikke over 30 sekunder på hvert område ad gangen og efter 5-10 minutter er det nok godt, at tage en lille pause hvis du bruger den meget intenst!

SOFT BALL er særlig god til disse områder:

 • All around massage (HELE KROPPEN)
 • Store muskelgrupper som f.eks. Lår, balder, ryg og bryst

 

 

3. Bullet head 

Bullet head er vores mindste hoved og dette bruges til mere specifikke områder på kroppen! Hvis du f.eks. døjer med smerter i underarmen eller læggen, kan du bruge netop dette hoved til at ramme det helt rigtige punkt! Med dette hoved er det især vigtigt, at du starter en den laveste hastighed så du ikke laver mere skade end gavn!

Dette hoved skal ikke bruges til en helkropsmassage, da det godt kan være ubehageligt. En god ide kunne være, at mærke efter med dine hænder på kroppen og når du finder et ømt punkt, så ved du hvor du skal bruge netop dette massage hoved. HUSK hvis massagen bliver for ubehagelig, så kan du altid skifte til en af de andre tre hoveder. 

Bullet head er særlig god til disse områder:

 • Lokale smerter
 • Myoser
 • Hænder og fødder 

 

4. Flat head

Vores sidste hoved er også et af vores mest populære hoveder! Dette er lidt som vores kugle massage hoved (ALL AROUND) men bare lidt hårdere mod musklerne. Flat head passer især godt til de helt store muskelgrupper, da det har en større overflade end nogle af de andre som er med til at give et kraftigere stød når den rammer kroppen. Dette hoved bruges oftest til folk som dyrker hård sport og belaster musklerne optimalt efter hver eneste workout! 

Flat head er særlig god til disse områder:

 • All around massage (HELE KROPPEN)
 • Store muskelgrupper som f.eks. Lår, balder, ryg og bryst